Makcik Jahnha

Saya senang dikenali sbgai Malik. sy anak yatim, bapa dah meninggal mase sy fom2. adik bradik 5 dan sy la bongsu. abang ade 2 orang dan juge akak 2 orang. yg sulung da kawin. akak sy yg num4 itu still blaja lg di UiTM. manakala abg num2 dan akak num3 kerja. ibu sy ade sebuah kedai pakaian, kerja dia hanye menjahit baju. kiranye maju la juge lagi2 kalau ade tempahan. sy nie baru shaja 15 nak masuk 16 tak lame lagi. Baru shaja tamat PMR. sy ni duduk d bandar tp yelaw tau la kan duduk kat kawasan kampung je. majoriti melayu ramai. tp skunk nie orang indon pn dah same bnyk. ade yg dah lame menetap dan ade juge yg sementara. Tp dorang sume xde la wat hal sgt. indon dah gaul dgn melayu, okeh la. ade tuh da fasih dlm bahasa melayu. sementara tggu keputusan, sy kerja la dkat warung dlm pasar. Dkat2 kawasan kampung nie jew. xpe la asal kan dpt gaji yg halal. daripada duduk rumah bosan. walaupun di rumah mempunyai sebuah komputer milik akak sy, dan juge line internet. so kira nye sy nie tahu la sikit banyak pasal komputer. daripada duduk tambah kan bil api, lebih baik sy kerja. Sambung balik cerita di tempat kerja sy. warung nie ade la sorang pakcik misdi,name panggilan die la. die da lame menetap di malaysia nie. die la orang amanah bg uruskan warung itu. taukeh warung tuh melayu die jarang ade. dkat warung tu ade la dalam 3 orang makcik. dorang urus kan dapur dan air sy hanye lah lap meja, angkat pinggan dan hantar air. mak Jahnha, mak Zainap dan mak Temah. mak jah tu umur dlm 45 begitu la, mak Zainap pule dlm 46 dan makTemah umur dlm 50 rasenye. da gelaran makcik, dau brumur la dowang tuh. tp badan sume nye gempal gempal sedap la juge. tetek pn buleh tahan. tp yang paling sy geram makcik Jahnha atau mak jah(nama panggilan), die indon dlm 5 tahun duduk di malaysia dan 3 tahun kerja di warung tuh. mak jah nie peramah, die suke bergurau senda. badan die gempal gemapl gemok, itam itam coklat lew, wane orang indon, tetek die yg buat sy geram, antara tiga makcik, die paling menonjol. agak2 dlm 34D. dan juge bulu tangan die agak lebat, setau sy la kalu bulu tagan lebat nie nafsu tinggi, entah betul tah tidak. die nie janda. suami da lame takde, meniggal. datang ke malaysia carik duit untuk keluarga. sy dah anggap dorang itu semua mcm keluarga sy sendiri. sy nie nakal la juge orang nye, tipu la kalau sy tak penah tgk ctew blue. Lagi la bler ade internet kat rumah sy tuh. siap download dan masuk kan dkat encet lg ctew blue. kalau tak thn tgk dan lancap. kalau dah gersang mmg lancap la jd penyelesaian masalah. kadang2 dkat tandas warung pn jadi. tapi dah 15 tahun nie so nakal tuh agak kurang la. di pndek kan cerita, ade la suatu hari tuh hujan lebat. hari tuh ade sy,mak jah, pakcik misdi. orang pn kurang la kan hujan lebat. hari tuh agak relex la bg sy. bler da xde kje sy duduk la tepi kat dapur tgk mak jah tgh mengemas. time tuh mmg konek dah stim, tau la kan sejuk2 nie lps tuh mata tgk mak jah yang sy geram tuh. tp buat slumber shaja. jam da pkol 3, hujan pn da renyai. mase tuh tggal la sy dan mak jah, pakcik misdi da pulang ade hal katenye, jadi lepas kemas kemas mak jah mntak tolong angkat barang nk hantar ke rumah nye, nasib baik lah rumah tak jauh sgt. time pulang tuh kite orang boleh bergurau gurau dan ketawa. sampai shaja, rumah kampung, 2 tinggkat dbwah tuh orang cina, die sewa kan tingkat atas tuk mak jah nie. xde la besar mane rumah, kecik shaja. rumah kampung. apabila hantar jew barang, mesti la masuk kan, tak kan la nk tggal kan kat luar. sy pn mntak la nk ke toilet jap, mmg tak tahan nk terkencing minum teh ais punye pasal td, sejuk sejuk tuh. selesai sudah hajat, hujan kembali lebat. sy mmg mase tuh nk pulang tp mak jah kate tggu la sekejap, hujan kan kene sambar petir, demam. sy pn duduk la semula. sambil tuh membelek encet. ttbe sy rase gersang, kejahatan mula melanda di kepala. sy pkir ade peluang sy nk buat sex dgn mak jah, kene pula makjah nie mesra. tp itu hanya lah dikepala, sy nie penakut jugak la kalau bab2 cmtuh yelaw tak penah buat n tak kan la nk apa2 kan mak jah tuh kan die igt sy nie nk rogol die pule. so, diam2 je la. mak jah dkat dalam bilik nya dan sy druang tamu. akhir sekali sy amk keputusan nk melancap. sy pergi la ke tandas, pasang penyumbat telinga,bukak blue untuk dengar bunyi je,bayang kan mak jah. time2 syok melancap tuh belum sempat pancut ttbe pintu dbuka luas! sy pada mula nye tak pasan yelaw mata pejam, tak dengar bunyi hanya bunyi mengghairah kan last2 sy terbuka mata n terkejut terus kaku sy dibuat tgk mak jah tengah berdiri di pintu melihat perbuatan sy. saya memandang mak jah sambil konek terpacak dengan penyumbat telinga sekali mak jah melihat konek sy. ade dalam 1 minit kot. lepas sedar tuh mak jah trus masuk dan tutup pintu terus kunci pintu, Ha! sy lupe nk kunci pintu tadi, bodo sy, da tak tahan. mase tuh mak jah pakai kain batik,t shir dan tudung yg orang indon selalu pakai tuh. mak jah terus tarik sy dan mengucup bibir, sy masih dlm delima kaku sy. dengan konek sy tertekan. setelah beberape saat sy mule mebalas ciuman, mak jah mengucup2 bibir dengan ghairah habis lidah2 sy di isap2. sy juge membalas nye. tibe2 tangan nye mencari sesuatu di bawah akhir sekali die dapat juge, iaitu konek sy yg keras terpacak itu. konek sy nie xde la besar mane, sederhana, bulu pn halus2. tapi yang penting bler stim keras terpacak. mak jah meramas2 konek sy dengan ghairah sekali, habis telur sy di picit2. sy rase mak jah mmg da gersang sgt mase tuh, lebih2 lagi da lame tak dpt konek. mak jah terus cangkung di depan sy dan meramas2 lg konek sy. pelik nye kain batik nya da lucut, bler mase tah die bukak. tibe2 sy merase kan ssuatu yg panas dan sedap, rupenye konek sy telah dikulum kulum oleh mak jah. aahhhhhh sangat sedap rupanye. tangan kanan nye pegang konek sy tangan kiri pegang peha sy supaye die dpt kulum dgn selesa, sangat ghairah mak jah habis di sedut2, dijilat2 konek sy, hinggakan telur sy di jilat dan hisap. sampai satu mase sy rase kan ssuatu yg nk terkeluar, sy dah nk pancut. tp takan nk pancut kat dlm mulot mak jah. sy ckp 'aahhhh mak jah adik(name panggilan sy di warung) da tak tahan............aaahhhh ahhhhh' tapi mak jah buat tak dgr malah makin kuat die isap, lebih2 lagi bler die dengar sy merengek2 tak tahan die meramas ramas telur sy dgn kuat. sy pn ape lagi mmg tak leh kawal la. terus pegang kepala mak jah yg bertudung tuh. tolak2 konek sy kedalam. 'aaaaaaahhhhh aaahhhhhhhhhhhhhh...!' serentak dgn itu air mani sy kluar tak tentu cccrrrriitttt crrriittt crriiitt....! penuh mulot mak jah dgr air mani sy. mak jah terus telan2 air mani sy, die trus kan kulum sambil itu bersih kan sisa sisa air mani di konek sy. sy hanya mampu terdiam saje kepuasan, habis konek sy basah kuyup penuh dgn air liur mak jah dan juge sedikit sisa mani. mak jah bangun dengan muke puas tinggal t shirt perut boroi dan tudung nya sahaja sabil lidah nye menjilat bibirnye sisa air liur. die tersenyum nakal melihat sy. kami bertentang mate, dlm brape saat2 die suruh buka seluar sepenuhnya. lepas itu die trus pegang dan ramas2 konek sy, konek sy stil keras tuh cume jatuh kebawah. die tarik konek sy seperti kerbau dicuck idung, sedap la juge dgn tangn nye yg gebu itu. die tarik sy terus masuk ke bilik nya. mase jalan itu sy dapat lihat bontot die yg gebu lenggok atas bawah mase jalan. masuk2 jew kami terus berkucup buat kali kedua. kali ini sy bagi respon yg baik. sy cube buat sama mcm ctew blue. saya pula meciup2 sambil menyedut2 lidah nya. bunyi kucupan sangat ghairah. baju sy dibuka oleh mak jah dgn kedaan orang tidak sabar. sy dpt rase kan sisa2 mani sy masih di mulot mak jah. kami berpelukan seperti suami isteri. sy meramas2 bontot mak jah yg besar lagi gebu tuh. die juge membuat aksi yg same, ramas2 dan picit2 bontot sy. kadang kala sy menepuk bontot mak jah. mak jah merengek manja 'aaahh~' sangat besh mampat sekali. lepas tuh tanga sy menyelak masuk kedalam baju nye, mak jah tak pkai bra, yelaw niat tadi kan nk madi tapi sy pulak buat hal. sy meramas2 tetek mak jah yg pejal itu, memicit picit puting nya, mak jah merengek kesedapan 'aahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh~' lepas beberapa minit berdiri mak jah undur undur sambil mulut masih berkucup terus terduduk mak jah di tepi katil dan baring. mak jah menarik, sambil itu sy pn same berbaring diatas mulut brkucup dan tangan kanan masih di dlm baju meramas2 tetek mak jah. dgn ghairah sy trus singkap kan baju sampai atas terkeluar la tetek mak jah yg solid lagi tegang tuh. wane puting mak jah coklat pink cmtu. sy tak kire lg, trus menyonyot dua2 puting nye mcm baby nk susu. gigit2 dan isap kuat2. mrengek2 mak jah 'aahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh~' selepas puas menyonyot, saya terus turun di cipap nya. pada mula nya sy tgk cipap mak jah, berbulu lebat dan sgt basah. mule2 macam geli tapi mak jah tolak kepala sy, sy trus menjilat2 cipap nya, agk busuk la sikit. bau cipap dgn bulu2 lagi pulak basah sgt. tapi lame2 sedap pulak, ttbe konek sy trus tegang semula, sy jilat2 nyonyot biji kelentik. mak jah makin gersang dan terangkat2 bontot nya die kate 'aaaaaaahhh! sedap sayangg~ aaahhhh aaaaaaaaaaaahhh' sy dgn gelojoh menyonyot cipap mak jah yg basah,busuk dan berbulu itu. selepas beberapa minit main dengan cipap mak jah satu masa dmana mak jah terkejang kejang sambil merengek 'aaaahhhhhh aaaaahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh!~' habis mulut dagu hidung sy basah dgn air mazi mak jah. mak jah mencapai klimax rupenye. sy lap2 basah2 di muke, setelah beberape saat henti, mak jah trus bgun dan menarik sy supaya berdiri lalu di capai nye konek sy yg keras itu tarik dan trus mengulum kulum nye dgn rakus, selepas kulum mak jah trus pusing kan badan nya dan tunggeng di depan sy. mak jah berkata 'mari dik, mak jah tidak dapat tahan lagi..' sy pn trus branie kan diri pegang konek dan tuju kan dkat cipap mak jah yg basah itu mcm dlm cite blue. pelahan2 sy menggesek2 konek sy di mulut cipap mak jah, akhir skali sy masuk kan pelahan2. mak jah hanye diam tidak dapat thn lg setelah lame menahan rindu kini cipap nya di konkek semula. masuk tidak la susah sgt yelaw janda, lepas tuh konek sy nie sederhana, mmg full. betape seronok nye sy mase tuh dpt rase kan nikmat cipap janda yg suam basah. sy pn mula kan lah hentak kan. mula2 pelahan2. brape minit kemudian mak jah kate 'aaahhhh kuat lagi dik...' sy pn mula hentak dengan kuat2 setelah mendapat lampu hijau. paapp paaapp paaap!~ bunyi yg ghairah same mcm ctew blue yg sy tgk. bunyi hentak kan yg padu kene pula bontot mak ja yg besar tuh lagi campur dgn cipap nye yg basah! ahhhh~ besh. mak jah meraung2 manje apanbila sy hentak dgr koat. aaaaahhhh aahhh aaahhh ahhhhh!~ dengan kdaan mak jah bertudung, baju nya tak bukak, tetek nya terbuai buai, meloyot perutnya dan cipap nya di konkek kuat2 oleh budak umur nya 15 tahun berbunyi kan ppaaapp paaapp paaap!~ kini mak jah klimaks kali kedua dan dapat rasekan konek sy dibajiri oleh air cipap nya. mak jah meraunngg kuat2 aaaaahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh!~ setelah puas posisi menunggeng. mak jah pusing kan bdan nya lantas itu konek sy tekeluar dan trus terpacak. mak jah trus baring dan kangkang kan kaki nya mengadap kan cipap nya, itu tanda nya mak jah mahu lagi. die menarik tgan sy lalu sy baring dan mengucup2 bibir. tangan mak jah yg nakal itu mencari2 konek sy, setelah capai die terus menggesek2 bibir cipap nye guna konek sy, sy paham lalu bgun pegang kedua pehanya lalu tuju kan konek yg keras ini ke dlm cipap wanita yg berumur 45 tahun ini. kali ini takdew pelan pelan trus masuk dan hentak kuat2. sambil berposisi kan mak jah berbaring terkangkang dan sy duduk menghala kan konek dan kedua2 kaki mak jah di pegang. sambil hentak sy melihat betapa sedap nye cipap mak jah yg berbulu lebat dengan bunyi hentak kan ini. agak itam dan serabut, tapi percaya lah, kalau da sedap,gersang apa pun tak hirau. setelah beberapa minit cipap mak jah di hentak laju oleh konek sy, die menarik sy ke bdan die yg gempal itu lalu kami berkucup. mak jah memeluk dan memegang kepala sy dan menciup sy dengan ghairah. sambil itu kaki nya mengepit kaki sy. dlm kadaan mcm tuh mmbuat kan sy makin ghariah dan setelah lame menghentak2 cipap mak jah, sy rase dah sampai masanye sprem sy nk terpancut kali ke2. makin nk terpancut makin kuat sy hentak konek sy ke dlm cipap mak jah. serentak dgn itu mak jah meraung2. aaaahhhh! ahhhh!~ akhir nya sy tak tahan setelah beratus ratus hentak kan.'aaaaaahhhhh ahhhh.. mak jah adik tak tahan....! aahhhhh......' sy melapas kan sprem tanpa kawal memancut2 dalam cipap mak jah. crrreeeetttt crrrreeetttt! crrrreettt~ kali ini rase mcm banyak pancutan dan rase sangat enak sekali. mak jah turut klimaks kali ke3 kerana sy dapat rase kan mak jah mengemut kan cipap nya koat2. setelah lama mak jah menahan rindu kini cipap nya terasa puasss dikejekan oleh budak yg beza umur 30 tahun muda. sy kepenatan dan terbaring di atas badan mak jah. kami berkucup kan bibir seteleh puas. lepas puas berkucup2 sy bagun lalu berdiri. mak jah turut bangun lalu sy berdiri di depan mak jah. terus mak jah tarik kaki sy dan die mengulum2 konek sy lagi sekali. lembik2 tuh pn jadi. nampak sangat mak jah mmg mengidam kan konek. die mengulum2 dengan ghairah dan tibe2 konek sy tengang semula. kali ini sy phm kehendak mak jah. sy pegang kepala mak jah dan mejolok2 konek sy ke dlm mulot mak jah. aahhhh!~ besh. mak jah pegang kedua belah betis sy tahan hentak kan konek. meleleh leleh air liur mak jah. mak jah hanya keluar kan suare 'mmmmhhhh mmmhhh....' setelah beberape minit kali ini sy trus rase nk pancut. sy merengek 'aaaaaahhhhh aaahhhhh........ mak jahh...' mak jah faham itu tanda sy dah hampir klimaks lalu die mengurut telur sy. uhhhhhhh~ sedaapp. bler dah sampai kemuncak lalu sy terus benamkan lagi konek sy kedalam dan pancut kan air mani ke dlm tekak mak jah.crrriitttt crrriiitt! kali ini tak banyak sgt hanye sisa sisa yg tinggal. aaaaaaaaaaaaaahhhhhhh aahhhhh ahhh!~ sambil itu tolak kepala mak jah ke dalam lagi.mak jah menelan semua air mani sy lalu die mmbersih kan konek sy. setelah pasti semua nya selesai sy pn tarik konek sy kluar. kepenatan sy dibuat nye. sy duduk di tepi mak jah bertongkat kan tangan sy dan biar kan konek sy di belai2 lembut oleh mak jah tanpa seurat benang di bdan sy. sambil rehat kan badan setelah masing2 puas. sy dan mak jah berbual seketika. sy kate lah sy mmg da lame geram kan mak jah yg gempal gemuk. slame ini sy lancap pn banyang kan mak jah. ini adalah sex pertama sy dan sy sgt puas dikejekan oleh mak jah, tak pernah sy pancut 3 kali. mak jah hanya tersenyum mendengar. sekali mak jah cerita sesuatu dekat sy, mak jah pernah intai saya lancap di tandas warung, maklum lah kan tandas berdiding kan kayu. lagi satu mak jah pernah belek encet sy waktu sy meletak nye di meja counter. sy nie kdang2 file blue mane sy nk sorok2 sgt. yelaw xde orang nk blek2 encet sy. tak sangka mak jah yg 45 tahun ini pandai. setelah rancak bebual sy baru tersedar sudah pukol 5.30. sy terus bergegas pakai pakaian dan mak jah hanya melihat. sebelum pulang mak jah sempat meramas bontot sy. sy mecium mulut mak jah dan trus pulang. semenjak hari itu. sy tidak lagi melcap sorang2 malah melepas geram dkat mak jah. kadang2 itu dkat gerai pn jadi. di tandas setelah selesai dan warung ditutup. apabila sy tak thn mak jah akan jagi mangsa sy melepas kan geram. mak jah juga bahagia kerana cipap die kini di konkek dan tidak lagi merasa rindu. semejak itu lah sy lebih gemar dan senang ghairah kepada makcik yg badan gempal gemuk.

DJilat Blogspot dotCom, DJilat.blogspot.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Gosip Artis Selebriti Malaysia / Antarabangsa, Isu Semasa, Pelik Tapi Benar, Mistik & Paranormal, Feminin & Kecantikan, Maskulin & Seksual, Cinta & Perkahwinan, Lawak Jenaka, Resepi Online, Cerita Seks, Cerita Lucah, Cerita Dewasa, Awek Melayu Boleh