Lagenda Babyrina Kembali!!


Nama babyrina mungkin tidak sepopular skandal artis melayu zaman sekarang. Namun, gambar-gambar lucah awek melayu atau boleh dipanggil bintang porno terawal melayu ini telah tersebar secara online ketika zaman awal internet lagi. Ketika itu, gambarnya disebarkan melalui cenel IRC dan disket.

Malah pelbagai skandal melayu lagi telah tersebar sebelum itu tetapi tidak sepantas ketika wujudnya internet.

Hari ini, tiada lagi berita terkini mengenai perkembangan terbaru babyrina. Hidup lagikah dia?

Sudah beranakkah dia? Hanya dia, keluarga dan kawannya sahaja yang tahu…

Babyrina memang terkenal sebagai "artis" lucah Melayu yang terawal di Internet. Babyrina adalah pelopor gambar bogel gadis Melayu di laman web. Babyrina muncul sebelum skandal Linda Rafar. Sebelum broadband, sebelum WiFi juga sebelum 3G. Babyrina memang legenda. Tapi gambar-gambar berahi Babyrina amat susah ditemui sekarang. Kini gambar-gambar Babyrina kembali ke Internet. Gambar-gambar Babyrina ini amat jelas menunjukkan buah dada, puting dan farajnya yang tercukur rapi. Mereka yang prihatin akan dapat melihat tahi lalat yang terdapat di tepi pusat Babyrina yang membuktikan ini foto Babyrina asli. Lelaki sejati tentu teransang melihat gambar-gambar bogel Babyrina tanpa seurat benang. 
Ramai peminat (lelaki) Babyrina telah melancap di depan komputer apabila menatap gambar Babyrina yang cukup erotik. Babyrina adalah Ratu Seks Melayu No 1. Oleh kerana nama Babyrina terlalu popular nama blog ini diubahsuai kepada Tidaklah terlalu jauh dengan Babyrina.