Kasih Azlina

Nama aku Norazlina..tapi kengkawan panggil aku Lin..ader yg panggil aku Ina..ader gak yg panggil Nor dn kengkawan yg nakal panggil aku Kak Pah kerana dorang kater aku ni bercakap kalut dn laju sket.. Bercakap tentang sex ni..aku ni termasuk dalam golongan orang yg hardcore sebab aku takleh nak duduk kalo dah sampai seminggu tak dapat butoh... Semenjak aku kenal dengan kekasih aku..gian aku melampau2 dan puki aku akan mengemut2 bila teringat aku menutoh dengan kekasih aku.. Tapi pengalaman pertama aku sebenarnya dengan sorang lelaki bernama Remy pada malam dia nak akad nikah dengan tunang dia dan aku pula masa tu baru berumur 19 tahun dan bekerja sebagai operator kat kilang Shanshin Bakar Arang,Sungai Petani. Petang tu Remy col aku dan aku menjawab walaupun aku tak kenal dia.Dia kenalkan diri dia dan kami bercakap2 tentang macam2 hal sampailah dia tanya aku tentang sex dn macam2 lagi. Aku ni keturunan Benggali campur Siam,jadi memang jenis kuat sex punya. Masa bercakap dengan Remy tu, puki aku dah mula merenyut dan rasa stim semacam jer. Dia ajak jumpa esok petang untuk minum2 petang di Dataran Sungai Petani. Keesokannya kami jumpa di Dataran SP dalam kul 5. Aku ni jenis chubby dn tak cukup tinggi..tak sampai 5'2" pun. Remy ni budak Kuala Nerang. Kami bercakap2 dan berborak2 dan aku tengok mata Remy asyik dok ushar tetek aku jer. Aku pulak takler berapa teringin sangat kalo setakat tengok badan dia yang kerempeng jer tapi oleh sebab lubang puki aku dah mula berair..aku layan ler juga dia dok merapu macam2 sambil minum tu.... Tetiba2 jer dia ajak aku ronda2 dengan kancil buruk dia. Aku dah mula berlenja2 kat celah kangkang kerana aku tahu dan pasti sekurang2nya sekejap lagi tetek besar aku ni pasti akan kena ramas sekurang2nya walaupun aku sangat2 teringin nak rasa batang butoh.. Dah puas berpusing2 sekitar Pengkalan Lebai Man,dia bawa aku ke jalan Permatang Pasir. Waktu tu dah dekat pukul 7 petang dan cuacu semakin redup..bila masuk jer jalan kampung tiba2 dia terus pegang belakang kepala aku dan tarik ke arah butoh dia.. Rupa2nya dia dah buka zip seluar dia masa nak masuk kereta tadi lagi cuma aku yang tak tahu.. Dalam terpinga2 tak tahu nak buat apa dan nak buat macamana, batang butoh dia dah tersumbat masuk dalam mulut aku.. Mula2 aku terkejut sakan gak tapi oleh sebab keinginan untuk merasa butoh yang kuat dan pengalaman aku menonton blue dengan kengkawan kat asrama Sek Men Teknik SP dulu..aku mula mengulum dan menghisap butoh dia.. Tapi..tu lah jantan sundal nama dia..nafsu jer lebih tapi tenaga hampeh... Belum pun sempat 3 minit aku mengulum dan menghisap..tiba2 crutt crutt crutt crutt dia pancut dalam mulut aku. Aku yang tak pernah merasa airmani lelaki terus meludah keluar dan menahan rasa nak termuntah yang amat sangat. Aku terus lap mulut aku dengan tisu dan duduk diam semula di tempat duduk aku di sebelahnya. Kecewa sangat aku kerana aku sendiri belum di sentuh kat mana2 pun sedangkan dia dan terpancut berlambak2 dalam mulut aku. Aku diam..dia pun diam. Aku pejamkan mata aku sambil jari2 aku sesekali mengusap pelan2 puki aku yang lencun itu.Sesekali bila aku buka mata,kami di kawasan Penghulu Him dan bila buka mata lagi dah ada di kawasan Laguna Merbok..aku biarkan dan terus mendiamkn diri, memejamkan mata sambil melayani fikiranku sendiri. Tapi bila aku buka mata aku sekali lagi,kami dah ada di Sungai Lalang menghala ke Ladang Bukit Lembu yang penuh dengan pohon2 sawit jer. Aku ingat ker dia nak short cut jalan mana2 untuk hantar aku ke Taman Ria, rupanya bila sampai di tengah2 ladang sawit itu dengan cuaca gelap kerana dah hampir pukul 8 malam,dia berhenti kereta dan keluar. Aku tengok dia kencing berdiri di sebelah kereta. kemudian dia datang dan membuka pintu sebelah aku.Terus jer dia rebahkan kusyen kereta dan minta aku buka seluar aku. Belum pun sempat aku buka zip dia tolong buat semua itu dengan cepat. Kemudian dia sendiri londehkan seluarnya sambil lurut2kan batang butohnya yang aku rasa sekitar 5" jer tu. Kemudian dia angkatkan sebelah kaki aku dan diletakkan ke atas stereng kereta dan sebelah lagi dia sangkutkan ke tingkap kereta setelah dia undurkan kusyen kereta ke belakang sedikit... Aku yang memang teringin nak rasa batang butoh sejak dari tempat kerja lagi dah tak pakai underware.. tanpa romen,tanpa kissing,tanpa ramas,tanpa raba dia terus letakkan kepala butoh dia yang tak berapa keras sangat kat muka puki aku yang berlendiar2 dengan air puki. Dia cuma tonyoh2kan kepala butohnya ke lurah puki aku beberapa ketika.Aku yg sekian lama giankan butoh merasa semacam jer. kemudian dia terus benamkan batang butoh dia ke dalam puki aku...dua tiga kali tekan jer dia terus malajukan hayunan punggung dia dan aku memang terasa sedap walaupun tersa sedikit pedih kerana inilah kali pertama puki aku disengkang oleh batang butoh walaupun tak sebesar mana dan tak sepanjang mana... Tapi memang dasar jantan hampeh...bila aku dah mula rasa stim tiba2 dia cabutkan butohnya dan terus pancutkan airmaninya ke atas perut aku...setan tol la si Remy ni.. Kemudian dia terus ambil tisu dan lapkan butohnya.. kemudian pakai kembali seluarnya. Dalam 5 minit dia dan start kereta dan bergerak kaluar dari Ladang Bukit Lembu.. Aku terus sarungkan seluar aku selepas lapkan airmaninya ketika kereta dan sampai ke Pekan Sungai Lalang. Ketika kereta berhenti di traffic light depan Sek Men Sg Lalang memang aku perasan ada driver lori yang nampak aku sedang memakai seluar di dalam kereta. Sampai jer ke rumah,aku terus masuk bilik dan berbaring di atas katil sambil memikirkan peristiwa tadi... Walaupun ianya berlaku secara agak terkejut dan biadap pada pandangan aku tapi aku dapat juga merasakan bagaimana rupa dan bentuk butoh lelaki dewasa walaupun amat jauh sekali dari jangkaan aku kerana aku menjangkakan ianya cukup besar dan panjang seperti yang selalu aku lihat dalam blue film. Dan aku juga kecewa kerana tidak di tutoh dengan kasar dan lama seperti di dalam blue dan aku sendiri tak sempat untuk mengerang pun tadi, dia dah terpancut... Pengalaman daraku pecah di dalam Ladang Sawit di atas kusyen kereta kancil agak mengecewakan tapi aku berazam akan aku gunakn pengalaman yang sedikit ini untuk dapatkan batang butoh yang benar2 dapat memuaskan aku..aku mahu ditutoh biar sampai aku lembik jadi seperti kain buruk....




DJilat Blogspot dotCom, DJilat.blogspot.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Gosip Artis Selebriti Malaysia / Antarabangsa, Isu Semasa, Pelik Tapi Benar, Mistik & Paranormal, Feminin & Kecantikan, Maskulin & Seksual, Cinta & Perkahwinan, Lawak Jenaka, Resepi Online, Cerita Seks, Cerita Lucah, Cerita Dewasa, Awek Melayu Boleh