Iparku Gatal

Semasa mengikat tali pertunangan dengan kekasih ku aku sering berkunjung ke rumahnya untuk berborak-borak dan sebagainya. Tunang aku ada tiga orang kakak yang dah bersuami. Antara tigaorang tu yang paling cun ialah yang nombor 3. Namanya Gee. Dia nie tinggal berdekatan ngan rumah bakal bapak mertua aku. Walaupun dah bersuami tapi dia kelihatan masih solid kerana belum ada cahaya mata. Selain kecantikan dia juga ada kelebihan lain iaituGATAL dan PENGGODA. (utk pengetahuan dia ni gatal dan goda kat akusorang je) Tentu korang yang kaki stim nak tahu bagaimana aku mendapat pagar ayunya (istilah indon)
Kisah bermula apabila aku melawat tunangku. Kami makan beramai-ramaidi meja makan. Kebetulan aku duduk bersebelahan dengan dia. Masa makan dia gesel kaki aku dengan kakinya. Aku terkedu. Lepas tudia raba peha aku pulak. Aku tiba-tiba jadi kenyang.
Selepas peristiwa tu, aku semakin rajin melawat tunangku danpeluangku pun semakin bertambah. Aku semakin rapat dengan keluarga tunangku terutama sekali ngan kak iparku. Aku dan tunangku seringke rumahnya dan bila ada peluang dia pasti akan mengerjakan aku.Geram katanya.
Aku berjaya menawannya apabila suaminya berkursus. Aku dan tunangku menemankannya untuk beberapa malam. Semasa bermalam dia ajak aku menonton video lucah cerita jepun. Aku stim habis tengok ceritatu. Pas tu dia raba burung aku yang tengah menegang. Aku terperanjat tapi tak dapat berbuat apa-apa.
Esoknya dia bagi tahu nak jumpa aku tengah malam kat stor belakangrumahnya. Tepat jam 11.30 malam setelah suasana jadi sunyi sepiaku merangkak perlahan-lahan seperti pencuri ke stor tersebut. Ternyata dia telah sedia menunggu. Kami berbual panjang. Lalu diamencurahkan isi hatinya padaku. Dia telah jatuh cinta padaku.Walaupun aku tunangan adiknya dia sanggup menghadapi semua itu. Dia mahu aku berkahwin dengan adiknya supaya tidak ada sesiapa yang syak. walaupun selepas berkahwin dia mahu memiliki aku secararahsia. Aku juga tidak dapat mendustai diri sendiri. Aku juga telah jatuh cinta padanya.
Dia memelukku sambil menyandarkan kepalanya di dadaku. Entah bagaimana dia boleh tiba-tiba berada di atas tubuhku. Sebelum kahwin I nak ajar you ilmu atas tempat tidur. Dia mengajar aku cara untuk berkucupan. Give me your tongue. lalu aku mengeluarkan lidahku. Dia tersenyum. Bukan begitu sayang bisiknya. lalu diamenunjukkan caranya kepadaku. Hisap menghisap lidah berlaku beberapaketika. Dia mula bertindak ganas dengan menjilat kupingku. Kemudian berpindah ke leherku lalu turun ke dadaku. Puting susukudijilatnya dengan kuat lalu dihisapnya. Aku mendesah. Dia turun pula ke pusatku dan bermain-main di situ. Aku kegelian tetapi terlalu enak untuk dilepaskan. Geeeee... seruku perlahan-lahan. Ya sayang balasnya.
Ada yang lebih nikmat dari ini bisiknya lagi. Dia melepaskan bajutidurnya. Tinggallah sehelai coli tipis dan seluar dalam berwarnaputih yang jarang menutupi tubuhnya. Dia mengambil tanganku laludimasukkan ke dalam colinya. Aku dapat merasakan betapa lembut dan halusnya buah dadanya. Dia memandu tanganku ke putingnya. Aku menggosok-gosok puting susunya. Kini gilirannya pula mendesah.Aku memerhatikan bahagian bawahnya. Ada tompokan berwarna hitam dicelah-celah kelangkangnya.
Mungkin dia menyedari aku memerhatikan bahagian sulitnya lalu diamenarik tanganku ke arah tempat keramat itu. Aku mengusap-usapperlahan bahagian sulitnya itu. Dia memasukkan tangan ku ke dalamseluar dalamnya. Aku terasa ada cecair licin yanng mengalir keluar dari kemaluannya. dan aku juga merasakan demikian. Dia menyuruh aku melutut. Seluarku dibukanya dengan rakus. Apabilaaku berbogel dia menangkap senjata sulitku dengan tangannya dan mengurut-urut manja. Kemudian dia membongkokkan badannya dan menghisap senjata sulitku. Aku mengerang dan mendesah berkali-kali.Dia begitu rakus menghisap dan mengulum batangku. Malah buah zakarku juga disedut-sedutnya. Dia seperti kehilangan akal. Kini 100 peratus dia dikuasai oleh nafsu.
Selesai mengerjakan aku dia pula minta dikerjakan. Dia mengajar aku bagaimana cara untuk menghisap puting susu perempuan. sambilhisap mesti jilat bisiknya. Dia berbaring di atas timbunan akhbar.Seluar dalamnya dilucutkan. Kami sama-sama berbogel. Dia menyuruh aku mencium alat sulitnya. aku menurut kehendaknya. Dia mengajar aku cara untuk mengerjakan alat sulit nya. Jilat katanya. akumenjilat. hisap katanya aku menghisap. malah lidahku ku jolokkan ke dalam lobangnya.
Kemudian dia merangkul tubuhku dengan kuat. Dia memandu batangkumemasuki lobang sulitnya. Mudah sahaja. Oh aku telah menyetubuhinya.Enjut pintanya. Aku mengenjut perlahan. Laju bisiknya. akumelajukan enjutanku. Dia mula mengerang. oowww..oowww... ahhh..ahhhaa...ahhhhh. Fuck me... fuck me.... I like it i love it. Dia kelihatan seperti orang sasau. aku meneruskan kerjaku sehinggaaku sendiri seperti kehilangan arah.Geeee.. geee ...bisikku . pancutkan .. pancutkan kat dalam balasnya.
Aku mencapai klimaks lebih awal daripadanya. aku cuba mengeluarkan senjata ku dari alat
sulitnya namun dia melarang. aku membiarkan pedang sakti itu terendam. Beberapa minit kemudian ia menegang semula. Enjut lagi bisiknyaaku mengulangi perbuatanku seperti mulanya. beberapa minit kemudian dia pula mencapai klimaks. tubuhnya terkulai. matanya terpejam. dia kelihatan sungguh puas. setelah itu kami terus bertarung sehingga hampir subuh. Aku hampir tak dapat berdiri dibuatnya.
Keesokan harinya kami buat macam biasa seperti tak ada apa-apayang berlaku. Beberapa bulan kemudian aku berkahwin. walaupun telah berkahwin aku sering melayan gee. Kami sering melakukan persetubuhan di dalam stor itu. aku merasa gee sungguh hebatterutama sekali di atas katil. Aku sangat respek alat sulitnya yang boleh menyedut seperti mulutnya yang munggil itu

DJilat Blogspot dotCom, DJilat.blogspot.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Gosip Artis Selebriti Malaysia / Antarabangsa, Isu Semasa, Pelik Tapi Benar, Mistik & Paranormal, Feminin & Kecantikan, Maskulin & Seksual, Cinta & Perkahwinan, Lawak Jenaka, Resepi Online, Cerita Seks, Cerita Lucah, Cerita Dewasa, Awek Melayu Boleh