Hisap Batang

Ianya berlaku agak kerap ketika aku berkawan dengan seorang awek bernama Alia , di bandar tempat aku tinggal.....
Untuk pengetahuan korang....aku dah kenal si Alia since kami belum jadi graduan lagi....masa tu kami sedang tunggu keputusan SPM.......nak jadi cerita...aku kenal Alia ni masa aku mengorat dia dalam bas....respon dia ok....kami hanya rapat melalui telefon.....Apa yang membuatkan aku suka kat Alia coz dia ni muka cam Cina, body kecik molek tapi......teteknya.....peh!!..tak sama saiz ngan badan....besar!!dah lama kenal memlalui telefon....kami decide nak jumpa....masa tu baru aku sedar yang Alia ni.....perempuan yang tak membantah.....ikut jerrr.....bestla cam ni.....

Bila aku dah dapat tahu perangai dia yg tak suka membantah....tanduk pun dah naik la.....apa lagi....aku pun ajak dia tengok wayang......dalam wayang tuh....tak lah ramai orang.....bole kira ngan jari jer.....so...aku pun ajak dia duduk di seat yg agak terperosok.....baru senang nak gasak!!!......

Si Alia ni just ikut je cakap aku tanpa bantah....bila wayang dah gelap......tambah pulak cerita yg kebanyakkannya babak malam.....memang sah!!!LINE CLEAR!!!....aku pun tanpa berlengah....start la adegan aku ni...dengan pantas aku suruh dia duduk diam-diam dan ikut saja kemahuan aku.....dia tak terkata apa-apa.....aku start ngan kiss pipi dia....than baru kiss mulut.....memang aku ngan Alia ni tak der experience.....tapi we all buat-buat cam terror.....than aku ramas tetek dia....dah puas ramas, aku suruh dia tanggalkan baju dia....tapi dia tak nak.....apalagi.....belum sempat aku marah.....dia dah tahu....dia ikut jer cakap aku....

Alia ni apalagi...bukakla baju t-shirt ketat dia dan letak di sebelah kerusi yang kosong.....peh!! senangnya.....tanpa mempedulikan dia....aku dengan lahapnya....menerkam tetek dia....aku perlakukan teteknya sepuas-puas hati aku....boleh dikatakan dari leher hingga ke pusat dia waktu tu...penuh dengan air liur aku.....peh....best!!!......

Aku cuba pegang burit dia....tapi dia tak kasi...ok...ake terima....dengan alasan aku nak simpan bila ada peluang yang lebih clear lagi.....misalnya di atas katil.....bila dia tak kasi burit dia...aku buat-buat nak marah.....dia dah mula takut......dia pun tak berani nak melawan....dia kata, kalau nak main burit dia...mainlah..tapi aku tak mahu.....sebagai ganti...aku paksa dia hisap batang aku.....dia setuju.....apalagi....aku pun londehlah seluar aku sampai ke paras lutut.....than aku tarik kepala dia betul-betul kat kote aku......tapi dia still tak tahu cara-cara nak hisap batang....aku pun ajar dia denngan memasukkan 3 jari aku ke dalam mulut dia....aku tarik keluar dan kedalam jari aku tuh....than baru dia tahu.....apalagi lagi...sekali lagi dengan gelojohnya...aku menarik mukanya ke arah kote aku.....dan aku terus memaksanya menghisap batang aku nih....

pehhhh....sedap....dia hisap atas dan bawah dalam wayang tu.....lebih kurang 10 minit dia hisap...dia cuba bangun....alasan dia dah penat.....lenguh ....ahhhh...aku tak peduli...selagi masih tak pancut....jangan harap Alia ni bole relex.....aku terus tak pedulikan dia.....aku terus tarik leher dia ke bawah dan sekali lagi muka dia betul-betul ngan kote aku.....aku sumbat kote aku dalam mulut Alia....kali ni....Alia tak lagi hisap daru atas ke bawah...sebaliknya aku yang menyumbatkan kote aku ke dalam mulut dia dari atas ke bawah.....bertalu-talu aku dayung kote aku dalam mulut Alia....macam orang tengah dok FUCK burit...macam tu la aku buat kat mulut ALia.....peh...FUCKING MOUTH!!!! sedap....dan beberapa kali juga dia hampir termuntah apabila koteku selalu aku sumbatkan sampai ke anak tekaknya.....aku rasa cukup lazat....banyak kali aku dapat rasakan kote aku melanggar anak tekaknya......peh.....walaupun dah sampai ke anak tekaknya.....namun kote aku still dia hisap tak habis....tapi aku tak kisah..asalkan aku puas....

lebih kurang setengah jam dia menjadi hamba oral sex aku....aku dapat rasakan yang aku dah nak terpancut.....apa lagi.....aku terus pancut ke dalam mulut Alia sebanyak-banyak yang bole......lepas aku dah habis pancut dalam mulut dia.....aku tengok dia terbatuk-batuk dan nak termuntah.....aku pun naik kesian.....maklumlah boyfriend!!!....aku pun gosok-gosok la belakang dia.....

Bila aku tanya kenapa....Alia dengan manja cakap dia tertelan separuh air mani aku....lagi separuh dia dah luahkan......aku pun tanya sedap tak?....Alia jawab ntah.....makna dia nak lagi la tuh...tak pe lain kali......
Than bila kami keluar dari wayang tuh.....aku lihat wajah Alia yang tadi putih melepak ngan bergincu merah...dah bertukar....di mana muka dia dah jadi merah-merah manakala gincu dia pulak ntah ke mana.....

Start dari saat first date itulah.....aku selalu dapat "makan" si Alia nih.......bukan hisap kote jer.....bahkan yg lebih berat lagi.....

DJilat Blogspot dotCom, DJilat.blogspot.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Gosip Artis Selebriti Malaysia / Antarabangsa, Isu Semasa, Pelik Tapi Benar, Mistik & Paranormal, Feminin & Kecantikan, Maskulin & Seksual, Cinta & Perkahwinan, Lawak Jenaka, Resepi Online, Cerita Seks, Cerita Lucah, Cerita Dewasa, Awek Melayu Boleh